Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti, Diyarbakır'da ilçe adaylarını açıklamaya ve tanıtmaya hazırlanıyor. Adaylar, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in katılacağı tören ile tanıtılacak.  

Ak Parti Diyarbakir Il Baskanligi 28 Subat Darbesinin 25Inci Yil DonuDiyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayını Mehmet Halis Bilden olarak açıklayan iktidar partisi, merakla beklenen 17 ilçe adayının tanıtım tarihini belirledi. AK Partinin, başvuran aday adaylarından belirlediği adayları 1-2 gün içinde telefon ile bilgilndireceği ve tanıtım töreninin de önümüzdeki Salı günü yapacağı öğrenildi. 

Diyarbakır'da, Salı günü yapılacak olan aday tanıtım törenine, AK Parti Genel Başkan vekili Efkan Ala ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile millitvekillerinin katılacağı öğrenildi. Ala ve Kandemir'in aynı gün önce Mardin adaylarının tanıtım toplantısına katılacağı daha sonra Diyarbakır'a geleceği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan