Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının "2024 Ali Emiri Kültür Sanat Sezonu" kapsamında düzenlediği konser vatandaşlardan ilgi gördü. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konserde Kekilli, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Diyarbakır’da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Kekilli “ Buraya ilk defa geliyorum ama eminim ki son gelişim olmayacak” dedi.

9-10

Konser boyunca yerlerinde duramayan gençler, sık sık şarkılara eşlik etti. Konsere katılanlar duydukları mutluluğu paylaştı. Konsere arkadaşları ile birlikte gelen Umut Türk “Murat abiyi severek dinliyoruz. Diyarbakır’a geldiği için çok mutluyuz. Ben öğrenciyim. Bu konseri düzenleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederim. Deprem döneminden sonra gençler için büyük bir motive kaynağı oldu. Güzel bir gece geçirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Programa ailesi ile birlikte gelen Belgin Şahin ise “ Böyle güzel bir konsere imza attığı için belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Murat Kekilli’nin şarkıları ile büyüdük. Onun şarkılarını çok seviyoruz. Ona da hoş geldin diyoruz ve herkese iyi eğlenceler diliyoruz” şeklinde konuştu.

Diyarbakır'daki ihalelerin incelenmesi kararlaştırıldı Diyarbakır'daki ihalelerin incelenmesi kararlaştırıldı

6-10

Programda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Veysel Kızılay ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mesut Tanrıkulu, Kekilli’ye çiçek ve plaket takdim etti.

Editör: HABER MERKEZİ