Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Adıyaman, Tunceli, Diyarbakır, Bitlis, Bingöl, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari çevreleri ile Şanlıurfa, Elazığ, Muş ve Mardin'in bazı ilçelerinde kuvvetli yağış derçekleşecek.

Zamanla sıcaklıkların düşmesiyle yağışlar 1200 metre üzeri rakımlı kesimli yerlerde karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde görülecek.

Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti

Yağışlar, yarın gece saatlerinde bölgenin batısında etkisini kaybedecek, doğusunda ise cuma akşam saatlerine kadar etkisini sürdürecek.

Sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, kar yağışı beklenen yerlerde, tipi ile ulaşımda aksamalar ve çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

YAĞMURLUK VE ŞEMSİYELERİNİZİ  UNUTMAYIN

Yarın Bağlar İlçesindeki Newroz Parkında sabah 08.30 itibariyle Newroz Programının gerçekleştirilecek.

Diyarbakır'da etkinliğe katılacakların beklenen yağmur dolayısıyla yanlarına yağmurluk ve şemsiyelerini almaları uyarısı yapıldı.

Editör: Özgür Ayaydın