Diyarbakır’da, AK Parti Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının kullandığı bazı seçim araçlarının plakalarının söküldüğü yada üstünün kapatılması dikkat çekti. 

Photo 2024 03 06 14 08 14 3Diyarbakır’da, yerel seçimlere 25 gün kalırken, siyasi partilerin seçim çalışmaları ve propaganda faaliyetleri tam hız devam ediyor. Siyasi parti adaylarının kullandığı seçim propaganda araçları kent merkezi ve ilçeleri turlarken, ilginç bir görüntü dikkat çekti. 

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

Photo 2024 03 06 14 08 14 2Sosyal medyaya da düşen görüntülerde, AK Partinin Diyarbakır Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının kullandığı reklam giydirilmiş seçim araçlarının plakalarının olmadığı yada üstünün örtüldüğü görüldü. 

CEGA Medyaya konuşan AK Partili yetkililer, böyle bir durumdan haberdar olmadıklarını, araçların reklam giydirilirken plakalarının üstünün kapatılmış olabileceğini belirtti. Yetkililer, talimat verip plakasız yada plakası görünmeyen araçların plakalarını görünecek şekilde takmalarını istediklerini söylediler.

Editör: Ferit Aslan