Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Projesi Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Projesi

Yerel seçim tarihinin yaklaşması ile siyasi partilerdeki hareketlilik artmaya başladı. Diyarbakır’da AK Partide bugün gelen istifa ile yerel seçim öncesi 3 kademe başkanı da istifa etmiş oldu.  

İLK ÖNCE İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

97800

Diyarbakır’da, iktidar partisinde ilk istifa haberi İl başkanı Mehmet Şerif Aydın’dan gelmişti. Aydın, yaklaşık 2 ay önce görevden istifa ettiğini açıklamış, ancak daha sonra istifa ettirildiği yorumlarına bir açıklama getirememişti. 

İKİNCİ İSTİFA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINDAN

indir-82

İl, Kadın ve Gençlik Kollarından oluşan AK Parti Teşkilatında il başkanından sonra bir istifa haberi de Gençlik Kolları Başkanı Ahmed Masum Melikoğlu’ndan gelmiş, Melikoğlu da sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.  

İL BAŞKANI VE GENÇLİK KOLLARINA ATAMA OLDU

Diyarbakır’da 2 kademe başkanı istifa eden AK Partiye il başkanından önce Gençlik Kolları Başkanı atandı. 2 gün öncede il başkanının istifasıyla bu görevi yaklaşık 2 aydır vekaleten yürüten Raşit Ocak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanı olarak atandı. 

3. KADEME BAŞKANI DA BUGÜN İSTİFA ETTİ

6e39ed0b-c716-4b35-b559-9da71cab9a58.jpg

AK Parti Diyarbakır Teşkilatında 3. Kademe olarak bilinen Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya’da bugün istifa ettiğini açıkladı. Kaya, daha önceki 2 istifadan farklı olarak belediye başkan adayı olmak için 4 yıldır yürüttüğü başkanlığı bıraktığını açıkladı. 

Diyarbakır AK Parti il teşkilatı yaşanan istifalar ve yapılan atamalarla yaklaşan yerel seçimlere 3 yeni kademe başkanı ile girmiş olacak. . 

Editör: Ferit Aslan