Diyarbakır'da tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı Diyarbakır'da tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı

Diyarbakır’da, AK Parti il başkanlığına atanan Raşit Ocak, yeni yönetimini oluşturup görev dağılımı yaparken, yeni yönetimde eski yönetimden 7 kişinin yer aldığı görüldü. 

Mehmet Şerif Aydın’ın istifası ile boşalan AK Parti Diyarbakır il başkanlığına uzun bir aradan sonra başkanvekili Raşit Ocak il başkanı olarak atanırken, eski yönetim istifa edip yeni yönetim oluşturulmuştu.

AK Parti’nin Diyarbakır’daki yeni il yönetimi görev dağılımını gerçekleştirdi. Avukat Raşit Ocak başkanlığındaki il yönetiminde il yürütme kurulu olarak başkan yardımcısı sıfatı ile yer alan 15 kişiden 7’sinin eski yönetimde yer alan kişiler olduğu görüldü. 

-442

Diyarbakır AK Parti eski il başkanı Mehmet Şerif Aydın döneminde de yönetimde yer alan Şeyh Mehmet Çet, Rümeysa Korkusuz Yücedağ, Mehmet Arzu, Hasan Doğan, Süleyman Börü, Faruk Gök ve Ömer Uğur Aydın yeni yönetimde de başkan yardımcısı olarak görev yapacak. 

MEDYA SORMLUSU TURİZMCİ KAYA OLDU

AK Parti Diyarbakır il yönetimindeki yeni görev dağılımında yeni yönetime giren Diyarbakır Otelciler ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı (DOTED) Türkiye Otelciler Federasyonu(TÜROFED) Yönetim kurulu üyesi Veysi Kaya ise, Medya ve tanıtımdan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Kaya, dernek başkanlığı görevini Şubat ayanda bırakacağını söyledi. 

Editör: Ferit Aslan