Ferit Aslan

Diyarbakır Valiliği işe alım duyurusu yaptı Diyarbakır Valiliği işe alım duyurusu yaptı

Futbol sahalarında ender görülen olaylardan biri Pazar günü Diyarbakır’da yaşanacak.  Amedspor Sportif Direktörü Murat Yiğiter ve rakip Kastamonuspor kalecisi olan oğlu Abdullah Yiğiter karşı karşıya gelmiş olacak. 

DAHA ÖNCE KARDEŞLER KARŞI KARŞIYA GELDİ

2bf12af5-c250-4875-bc85-24c5e7e042a2-1200x800

Amedspor maçlarında futbol sahasında ender olabilecek ilkler yaşanıyor. Daha önce Amedspor’u çalıştıran Teknik Direktör Serdar Bozkurt, İskenderuspor’u çalıştıran ağabeyi Ümit Bozkurt ile karşı karşıya gelmişti. Karşılaşmayı Amedspor 1-0 kazanmıştı. 

ŞİMDİ İSE, BABA VE OĞUL KARŞI KARŞIYA

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Amedspor, Pazar günü kendi evinde grubun ikincisi Kastamonuspor ile karşı karşıya geliyor. Grubun derbisi sayılabilecek maçta bir ilk daha yaşanacak. Baba ve oğul bu maçta karşı karşıya gelecek. 

6252262345d2a088402e014cjpg-1200x675

Amedspor’un Sportif Drektörü Murat Yiğiter ve rakip Kastamonuspor kalecisi oğlu Abdullah Yiğiter karşı karşıya gelecek. 

"TABİ Kİ ÖNCE AMEDSPOR"

Konu ile ilgili CEGA medyaya konuşan Amedspor Sportif Direktörü Murat Yiğiter, her şeyden önce Amedspor’un çıkarlarının önemli olduğunu belirterek, “İlk önce can sonra canan. Bizim durumumuz belli. Bu hafta oynayacağımız maçta oğlum Kastamonuspor kalesini koruyacak. Onlarda ikinci sırada. Oğlum değil kim olursa olsun kazanmaktan başka çaremiz yok. Karşı karşıya gelmemiz futbol sahalarında ender yaşanan durumlardın biridir. Ama biz 3 puan için çıkacağız ve 3 puanı alacağız” diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan