Özgür Ayaydın

Antalya'nın Akseki İlçesinde 4 yıl görev yaptıktan sonra bu yılın Ağustos Ayında Diyarbakır'ın Eğil İlçesine atanan kaymakam Volkan Hülür, zaman zaman kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Hülür, gittiği bir çok kırsal mahallede çocukların talepleriyle karşılaştı.  

Eğil 1-1

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

Ziyaretlerde birçok çocuk Eğil Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Volkan Hülür'den üç büyük takım ve Eğilspor'un formasını istedi. Bu isteklere kayıtsız kalmayan Hülür, çocuklara forma göndererek sevinçlerine ortak oldu. Hülür, 4 kırsal mahallede 150 çocuğa Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Eğilspor forması gönderdi. Ziyaretler sırasında kaymakam Hülür'den akülü araba ve bisiklet isteyen çocuklar da oldu. Hülür, bu çocukların da isteklerini yerine getirdi. 

Eğil 5

Hülür, yaptığı açıklamada, "Mahalleleri ziyaret ettiğimizde çocuklarımızın bizden forma ve farklı talepleri oldu. Biz de onları sevindirmek için isteklerini yerine getirdik. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara gerekli desteği vermemiz lazım. Bazı ailelerimiz de çocukları için akülü araba istedi. Bazı çocuklarımız da bisiklet istedi. Hiç birini kırmadık.Elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık."dedi. 

Eğil 3-1

Eğil 2

Editör: Özgür Ayaydın