İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı

Diyarbakır'da, son genel seçimlerinde Yeşil Sol Partden Milletvekili adayı olan ve aynı zamanda Spectrum Hause Araştırma merkezi Direktörü olan Azad Barış, 16 gün kaldığı yoğum bakımdan çıktı ve taburcu edildi. 

1682608179371 Disa EmYaşadığı sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'da beyin ve omurga amileyite olan Azad Barış, 16 günü yoğun bakım olmak üzere 22 gün kaldığı hastaneden taburcu oldu. Hastaneden evine geçen Barış, sağlık durumunun şu an iyi olduğunu ancak sol elini şimdilik kaybettiğii söyledi. 

Azad Barış, doktorların ameliyattan sonra sol elin kullanılmaması ile ilgili yapılacak fizik tedavi ve yeni tedavilerle 6 ayda sol elini yineden kullanabileceğini söylediklerini ifade etti.

Azadbarıs1Şu anda sağlığının iyi olduğunu, çok zorlu ve riskli bir dönemden geçtiğini söyleyen Barış, hastalık sürecinde kendisini arayıp soranlara teşekkür etti. 

Editör: Ferit Aslan