Ferit Aslan

Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntı çalışanların da canını yakarken, Diyarbakır’lı patron yılbaşı öncesi 650 çalışanını sevindirecek bir karar aldı.

Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

-127

Diyarbakır’dan dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapan Lila Kozmetik Grup, sahipleri Mehmet Esra Cansız Vakfı adına, İŞKUR kapsamında çalışınlar dahil 650 çalışanına yılbaşı öncesi 5'er bin lira nakit, 5’er bin lirada giyim ve gıda çeki dağıtma kararı aldı.

Çalışanlara gönderilen yazıda, uzun süredir başlayan, dünyada ve ükede yaşanılan kriz süreci 2023 yılında da devam ettiği, yılın son ayında enflasyon oranındaki artışlarla birlikte zorlu dönemlerden geçmeye devam edildiği belirtildi. Yazıda, devam ile şöyle denildi:

-128

“Bildiğiniz üzere yaklaşık 4 yıldır aktif olarak varlığını  sürdüren Mehmet Esra Cansız Vakfı, sosyal sorumluluk çalışmalarına hızla devam etmektedir. Özellikle ekonomik desteğini birçok alanda esirgemeyen vakfımız, Aralık ayında özel şirket çalışanlarımıza da sosyal destekte bulunma kararı almıştır. Buna göre, 06.12.2023 tarihinde tüm çalışanların kayıtlı hesaplarına (iS KUR'lu çalışanları dahil) 5.000 TL tutarında sosyal destek ödemesi yapılacaktır.  Ayrıca; 2.500 TL tutarında A-101 kartı ve 2.500 TL tutarında da LC Waikiki kartları da 15.12.2023 tarihine kadar tüm çalışanlara dağıtılacaktır. Yapılan bu desteğin içinde bulunduğumuz koşullarda yaşadığımız zorlukları bir miktar azaltacağını umut eder tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.”

CEGA Medyanın konuştuğu Mehmet Cansız, vakıf olarak yaklaşık 1000 öğrenciye de burs verdiklerini ve bu zor durumlarda başta çalışanları olmak üzere güçleri yettiği kadar ihtiyacı bulunanlara desteklemeye çalıştıklarını söyledi.

Editör: Ferit Aslan