Ferit Aslan

Bursa’da oynanan Bursaspor-Diyarbekirspor maçı sonunda Diyarbekirspor’lu futbolcuyu uçan tekme atan Mustafa Genç’in disiplin kuruluna sevk edilmediği ortaya çıktı. 

-242-242Hafta İçi Bursa’da oynanan ve Diyarbekirspor’un 2-0 kazandığı maçtan sonra Diyarbekirspor’lu futbolculara saldıran Bursaspor’lu 7 futbolcu disiplin kuruluna sevk edilirken, uçan tekme ile gündeme gelen Mustafa Genç’in disipline sevk edilen futbolcular arasında olmadığı ortaya çıktı. 

-244Bursaspor Kulübü yaptığı açıklamada,  Diyarbekirspor maçının bitimiyle birlikte, ilk olarak Bursa’nın sosyal medya hesaplarından, ardından ulusal medya ajansları tarafından paylaşılan görüntüler nedeniyle Çağatay Yılmaz, Canberk Yurdakul, Eren Tunalı, Talha Yakın, Ertuğrul Kurtuluş, Ozan İsmail Koç ve Bilal Güney adlı 7 futbolcularının Futbol Federasyonu tarafından disiplin kuruluna sevk edildiğini belirtti. 

-243

Maçın bitimiyle çıkan olaylar sırasında Diyarbekirspor’lu Seymen Yağmur’a attığı uçan tekme ile gündeme gelen Bursaspor’lu Mustafa Genç’in disiplin kuruluna sevk edilen 7 futbolcu arasında bulunmaması dikkat çekti. 

Federasyon, aynı maçta çıkan olaylar nedeniyle Diyarbekirspor’dan da Serhat Enes Çalışkan ve Cem Çelik’in tedbirli Profesyonel Disiplin kuruluna sevkine karar verdi. 

Yola çıktı, Diyarbakır'da 21 kat artacak Yola çıktı, Diyarbakır'da 21 kat artacak

Kaynak: Ferit Aslan