Diyarbekirspor evine ve Türkiye’nin en geç hocasına kavuştu

Kentte tesisi olmadığı için İstanbul’da konaklayıp sadece maç günleri Diyarbakır’a gelen Diyarbekirspor yeni tesisine ve Türkiye’nin en geç teknik direktörün kavuştu. 

6d91fd36-9a6a-4628-9c2b-7fcda0df7f70

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Play Of’a çıkma mücadelesi veren Diyarbekirspor’un Şilbe tesislerinde yeni tesisine kavuşması nedeniyle basın toplantısı düzenlendi. Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, yöneticiler ve Teknik Direktör Süleyman Gökhan Karaaslan’ın katıldığı toplantıda ilk sözü başkan Genç aldı. 

34c376a7-6889-46af-bec9-8e711f9a8198

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

Kulüp Başkanı Serkan Genç, yeni tesislerinde basın mensupları ile kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Biz her zaman olumlu ve olumsuz eleştirilere açığız. Geçen yıl tesis konusunda büyük sıkıntılar yaşadık. Bu tesisin oluşumunda bize destek veren başta Valimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Diyarbakırlı olarak kendi memleketimize hizmet etmek isteriz. Buradaki tesislerimizde Diyarbakırlı gençlere hizmet etmek ve buradan iyi futbolcular yetiştirmek istiyoruz” dedi. 

574f56c6-c02d-4199-9390-fc26646f240d

“İSTANBUL’DA KONAKLAYIP MAÇ GÜNLERİ BARAYA GELİYORDUK”

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, geçen yıl tesisleri olmadığı için İstanbul Sancaktepe’de kaldıklarını ve sadece maç günlere Diyarbakır'a geldiklerini de ifade ederek, “Büyük zorluklar yaşadık. Ama şimdi kendi modern tesislerimize kavuştuk. Yeni hocamız ile iyi bir ivme yakaladık ve bunu güzel bir başarı ile taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu. 

f7642eb2-2170-44b2-9fb7-3b45530666c6

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ TEKNİK DİREKTÖRÜ

Diyarbekirspor ile 3 hafta önce anlaşan ve daha önce 8 yıl Mustafa Denizli’nin yardımcılığını yapan 30 yaşandaki Süleyman Gökhan Karaaslan’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Karaaslan, stajını İngiltere’de yaptığını ve 8 yıl Mustafa Denizli gibi bir hoca ile çalıştığını belirterek, “Diyarbekirspor ile yolumuz kesişti. Geldiğimde takımda aldığı sonuçlar itibariyle olumsuz bir hava vardı. Eksiklikleri gidermek anlamında yaptığımız çalışmalar ile güzel bir ivme yakalamayı diliyoruz. Eksikliklerimizi gideriyoruz. Devamı gelecektir. Hem karakterli hem güzel çalışan bir ekibimiz vardır” diye konuştu. 

640x360-3

“İLK HEDEFİMİZ, PYAY OF’A KALMAK”

Türkiye’nin profesyonel anlamda en genç Teknik Direktörü unvanını elinde bulunduran Karaaslan, “İlk hedefimiz, takımı Play of potasına sokmak daha sonra birinci lig için çalışmaya devam etmektir. Kazana kazana devam edeceğiz. Tesisler güzel, imkanları çok güzel. Türkiye’de birçok kulüpte bu imkanlar yoktur” dedi. 

432b116f-4362-4e02-a9a7-10ba44bb82f8

“İLK KEZ GELİYORUM, DİYARBAKIR’I ÇOK BEĞENDİM”

Diyarbakır’a ilk kez geldiğini ve kentti fazla görme imkanı olmasa da çok beğendiğini söyleyen Karaaslan, “Diyarbakır şehir olarak büyük bir şehir olduğunu biliyorduk. Şu anda da geldim gördüklerim ve duyduklarımla örtüşen bir şehir olduğunu söyleyebilirim. Sportif başarıyı sağladıktan sonra bir bütünlük sağlayıp önümüze bakmamız gerekiyor” diye konuştu.

Editör: Ferit Aslan