Futbol sahalarının heyecanı, yeşil çimlerin ötesine taştı. Eryaman Stadyumu’nda yaşanan mücadele, eski takım arkadaşlarını karşı karşıya getiren bir polemiğe sahne oldu.

27 Şubat’ta oynanan Türkiye Kupası çeyrek final maçında, Ankaragücü’nün Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup etmesi, futbol dünyasında yankı buldu. Ankaragücü’nün yarı finale yükselmesi, Fenerbahçe’nin turnuvaya veda etmesiyle sonuçlandı.

EFSANE TARTIŞMASI

Serhat Akın’ın, “Galatasaray’dan gelen futbolcu Fenerbahçe efsanesi olamaz” sözleri, futbol gündemine bomba gibi düştü. Akın, Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe efsanesi olup olamayacağı konusunda şüphe uyandıran açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı

TEKNİK DİREKTÖREDEN YANIT

Yaşanan bu gelişme üzerine ise Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, katıldığı bir programda Serhat Akın'a yanıt verdi.

343 Digital'a konuşan Belözoğlu, şunları dedi: Serhat Akın da orada, bayağı rahat rahat sallıyor bize şimdi. O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte…

"GALATASARAYLI EMRE BANA SALLAMIŞ"

Belözoğlu'nun bu ifadelerinin ardından ise Serhat Akın'dan çarpıcı bir paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabından bir gönderi yayınlayan Akın, genç çalıştırıcıya cevap verdi. Futbol yorumcusu Serhat Akın, şu ifadeleri kullandı: Galatasaraylı Emre bana sallamış. Canı sağ olsun. Çok şükür Fenerbahçeli doğdum, Fenerbahçeli öleceğim. Rengi belli olmayanlar düşünsün.

Editör: Ayşegül Yaşar