Nasırları ve ayak mantarını doğal yöntemlerle yok etmenin yolları Nasırları ve ayak mantarını doğal yöntemlerle yok etmenin yolları

Astrolojiye göre, burçlar kişilik özelliklerini ve davranış biçimlerini etkileyen faktörlerden biridir. Bazı burçlar sakin ve uyumlu iken, bazıları ise kolayca öfkelenen ve sinirli olan burçlardır. Peki, en sinirli burçlar hangileri? Öfke anında nasıl davranıyorlar? İşte detaylar…

KOÇ BURCU: ACELECİ VE SABIRSIZ

Koç burcu, ateş grubunun ilk üyesi olarak, her zaman hareketli, enerjik ve liderlik özelliği taşıyan bir burçtur. Koç burçları, istedikleri her şeyin anında gerçekleşmesini beklerler. Çok sabırsız olan Koç burçları, genellikle çok kolay bir şekilde de sinirlenirler. Koç burçları, işler onun kontrolünden çıktığında kendilerini gergin ve huzursuz hissederler. Koç burçları öfkelendiğinde gözü hiçbir şey görmez. Son derece kırıcı olabilirler. Öfkeleri geçtiğinde her şeyi unutup normale dönebilirler.

BOĞA BURCU: PLANLI VE KURALCI

Boğa burcu, toprak grubunun ikinci üyesi olarak, güvenilir, pratik ve inatçı bir burçtur. Boğa burçları, planlı ve kurallı yaşarlar. Tüm planları bozulduğunda ve hedeflerini gerçekleştiremediğinde aşırı sinirlenirler. Boğa burçları, bu kuralların çiğnenmesiyle çok sinirlenebilir. Bu durum onlar için adeta bir sınırlı ihlali yapmaktır. Boğa burçlarının sakinleşmesi çok uzun zaman alır.

ASLAN BURCU: MÜKEMMELİYETÇİ VE GURURLU

Aslan burcu, ateş grubunun üçüncü üyesi olarak, cesur, yaratıcı ve gururlu bir burçtur. Aslan burçları, her işi kusursuz ve mükemmel yapmak isterler. Aslan burçları, işler istediği gibi gitmediğinde çok sinirlenebilirler. Hataları genellikle hep başkalarında ararlar. Aslan burçları sinirlendiğinde çevresindeki insanlara karşı çok kırıcı olabilir. Aslan burçlarının siniri çok kısa sürer. Onlar bir anda öfkelenip sonra hiçbir şey olmamış gibi davranabilir.

AKREP BURCU: GİZEMLİ VE İNTİKAMCI

Akrep burcu, su grubunun son üyesi olarak, tutkulu, zeki ve gizemli bir burçtur. Akrep burcu olan kişiler, dingin ve sakin kalmakta çok zorlanırlar. Akrep burçları, hoşlarına gitmeyen durumlara karşı çok sert ve anlayışsız davranabilirler. Akrep burçları, öfkelendiklerinde bunu genellikle kabul etmezler. Ancak onları gerçekten sinirlendirirseniz, intikam almadan rahat edemezler. Akrep burçları sinirlendiğinde onları sakinleştirmek sandığınız kadar kolay olmaz. Sinirli oldukları süreçte etraflarında olmanız daha da sinirlenmelerine yol açar. Bu süreçte akrep burçlarından uzak durmanız daha doğru olabilir.

YAY BURCU: MACERACI VE ÖZGÜRLÜKÇÜ

Yay burcu, ateş grubunun son üyesi olarak, maceracı, iyimser ve özgürlükçü bir burçtur. Yay burçları, hayatı dolu dolu yaşamak isterler. Yay burçları, özgürlüklerine müdahale edildiğinde veya sıkıcı bir rutine girdiklerinde çok sinirlenebilirler. Yay burçları, sinirlendiğinde karşısındaki kişinin kalbini kıracak cümleler sarf etmekten çekinmezler. Yay burçları, öfke anında mantıklı düşünemezler. Ancak öfkeleri çabuk geçer ve pişman olabilirler.

Editör: Ayşegül Yaşar