Diyarbakır'da bir rehabilitasyon merkezinin kiraladıkları düğün salonunda, engelli öğrencileri ve aileleri birlikte eğlendi.

Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı

Diyarbakır özel rehabilitasyon Merkezi tarafından,  3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir düğün salonunda etkinlik düzenlendi.

Engellilerin eski sağlıklı günlerine dönmeleri için kendilerine destek sağladıklarını söyleyen Hira rehabilitasyon merkezi yetkilileri şöyle dedi:

''Engellilere, fizik, zihinsel, down sendromu, okuma, yazma dişleksi terapileri uyguluyoruz. kişilerin eski sağlıklı günlere dönmeleri için destek sağlıyoruz. ruhsal, bedensel, zihinsel problemler nedeniyle kaybedilen bazı fonksiyonların geri kazandırılması, bireyin hayatını idame ettirebileceği kadar bilgi ve eğitim veriyoruz. Uzman öğretmenlerle, modüllere göre, işitme engeli, fizik tedavi, otizm, disleksi, zihinsel engelliler, down sendromu, dil ve konuşma engeli olan öğrencilere, deneyimli ve profesyonel ekibimiz ile hizmet veriyoruz.''

Bir düğün salonunda düzelenen eğlenceye, öğretmenler, engelliler ve yakınları katıldı. Engelliler, yapılan gösterilerle doyasıya eğlendiler. 
 

Editör: EYYUP KAÇAR