Dün gece oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 mağlup olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü hafta karşılaşmasında ekranlarda bir anda Amedspor pankartı izleyicilerin dikkatini üzerine çekti. 
 

60. dakikalarda Galatasaray kalecisi Muslera'nın koruduğu kalenin tam arkasında televizyon ekranına İngilizce Amedspor ile ilgili bir pankartın yazılı olduğu görüldü.

Diyarbakır Valiliği işe alım duyurusu yaptı Diyarbakır Valiliği işe alım duyurusu yaptı

Pankartın üzerinde ''Amedspor 'a uygulanan deplasman yasağı kaldırılsın! '' anlamına gelen ''Lift Amedspor'a Away Bans ! '' yazısı yer alıyordu.

WhatsApp Image 2023-11-09 at 08.41.17

Bayern Münih - Galatasaray karşılaşmasının birçok ülkeden canlı yayınladığının bilindiği , açılan bu pankartın Amedspor'a uygulanan deplasman yasağını dünya çapında milyonlarca futbolseverin gözleri önüne serdi.

Bayern Münih 2-1 Galatasaray

Deplasmanda Alman devi Bayern Münih ile karşılaşan Galatasaray, zorlu mücadelen maçın son bölümünde yediği golle mağlup ayrıldı. Tıpkı ilk maçta olduğu gibi güçlü rakibi ile başa baş mücadele eden Galatasaray, yine sahadan boynu bükük ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Bayern Münih’e konuk oldu. Allianz Arena’da oynanan karşılaşmayı Bayern Münih 2-1 kazandı.

Bayern Münih’e galibiyeti getiren golleri 80 ve 86. dakikalarda Harry Kane kaydetti. Galatasaray’ın 90+3. dakikada Cedric Bakambu ile bulduğu gol maçın sonucunu belirledi. Galatasaray, Bayern Münih ile evinde oynadığı maçta olduğu gibi rakibi ile başa baş mücadele etti ancak yine son bölümde yediği gollerle sahadan mağlup ayrıldı. 

Editör: Özgür Ayaydın