Girişimci  kız kardeşler Ruken Aydoğdu ve Rezzan Karaarslan, eğitimini aldıkları butik çicek ve organizasyon tasarımlarıyla Diyarbakır'a yeni bir soluk getirmeyi vaat ediyor.

Dogu ve Güneydoğu Anadolu  İş Kadınları Derneği (DOGÜNKAD)  üyesi  de olan girişimci kız kardeşler, Aydoğdu ve Karaarslan, CEGA Medya'ya yaptıkları açıklamada,  canlı ve kuru çicek tasarımı ve özel organizasyonlar için İstanbul'da çeşitli atölyelere katılarak eğitim aldıklarını söyledi.

Fc01512E A8A4 4631 B7F1 3C5158D0C5D5-1

Düğün, nişan, kına ve yemek gibi özel organizasyonlarda yenilikçi  ve özel tasarımlarla hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten kız kardeşlerden Ruken Aydoğdu '' Ablamla  ilgimizi çeken sektöre girmek için İstanbul'da eğitim aldık. Sonra da  iş yaşamına profesyonel olarak yerimizi aldık.   Çiçek ve organizasyon sektöründe yapacağımız özel tasarımlarla  yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz.  Büyük organizasyonların yanı sıra  kişiye özel, butik işler de yapıyoruz.  Kişinin hayalini kurduğu özel gününün her detayını düzenleyerek,  gününü ölümsüz kılmayı amaçlıyoruz" dedi.

44B8F76C 94E9 43E5 8758 A76100D74192

Mezopotamya Bulvarında  bulunan RA event\flowers çiçek ve organizasyonun açılışı düzenlenen törenle  yapıldı. Törene, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nevin İl,  DOGÜNKAD Başkanı Özlem Külahçı ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta, davetlilere  birer buket çiçek hediye edildi.

Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz

Editör: Meral Özdemir