Ferit Aslan

Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’da, gözler Diyarbakır’daki Erzincan maçında, kulaklar da Kastamonuspor’un oyacağı İskenderun’da olacak. 

TFF 1. Lige bu sene direk çıkmak isteyen lider Amedspor, bu hafta evinde grubun güçlü takımlarından Erzincanspor ile karşılaşacak. Grubun üst sıralarına tırmanmak isteyen Erzincanspor, lider Amedspor’un evinde bu sezon belki ilk kez onbinlerce taraftarın önüne çıkacak. 

Amedspor’un 2 yıldızı o süper listeye girdi Amedspor’un 2 yıldızı o süper listeye girdi

Amedspor Azi̇z ElaldiAmedspor ise, bir yandan Erzincan maçının hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan İskenderun’da oynanacak maça kitlenecek. Amedspor’u 1 puan geriden takip eden Kastamonuspor, zorlu İskenderun deplasmanında puan ve puanlar peşinde koşarken, bu maçı Amedspor ve taraftarları da yakından takip edecek. 

A M E D1"HALKIN TAKIMINA AMED STORE ÜZERİNDEN DESTEK OLUN” 

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, halktan halkın takımı olan Amedspor’a destek çağrısını yinelerken, “Biz kimseden bağış yara başka bir destek istemiyoruz. Sadece Amed Store’den alışveriş yapmasını, burada olmayanlar da e-ticaret üzerinde Amedspor’un ürünlerini alarak destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu. 

Başkan Elaldı, Erzincanspor ile de dost olduklarını ve onları iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, taraftarlarının gelip maçı izlemelerinde bir sorun görmediklerini de sözlerine ekledi.

Editör: Ferit Aslan