Diyarbakır, Mardin ve Şırnak'ta meydana gelen olayklarda 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolundaki polis lojmanları mevkisinde, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişiye çarptı.

Savrulan otomobil kaldırıma çarparak durdu.

Kazada yaralanan 2 yaya ile otomobildeki 2 kişi olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Şırnak

İdil’den Cizre’ye gelmekte olan Teke Köyü Aile Hekimi Akın E.'nin kullandığı 34 BP 6883 plakalı polo marka otomobil, İdil'e gitmekte olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 34 GGH 910 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Akın E. ağır yaralandı.

Akın E., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

-Silopi Çevreyolunda Yunus U. yönetimindeki 34 ET 214 plakalı panelvan, geri manevra yaparak anayola giren sürücüsü belirlenemeyen 63 ADS 543 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile panelvanın bir bölümü dorseye asılı kaldı. Kazada Yunus U. ve Abdulaziz Gasyak (27) ağır yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Kaza nedeni ile ulaşımın kontrollü sağlandığı çevreyolunda kaza yapan araçların yoldan çekilmesi ile birlikte ulaşım normale döndü.

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

Mardin

Mardin’in Midyat ilçesinin TOKİ konutları yakınlarında Abdulmuttalip A. idaresindeki 47 LH 182 plakalı otomobil, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosikletteki Ziya Kutlu, yola savrularak ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılardan Kutlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 

Artuklu ilçesine bağlı Kabala köyünde, bir binanın önünde park halinde bulunan tırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, tır kullanılamaz hale geldi.

Editör: EYYUP KAÇAR