Güneydoğu'da meydana gelen çeşitli olaylarda 4 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

SİİRT

Bahçelievler Mahallesi Turan Beyazıt Caddesi'nde yaya geçidinde karşıya geçmeye çalışan İlknur Sevcan Özçelik'e (37) motosiklet çarptı. Ağır yaralanan Özçelik, kaldırıldığı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

GAZİANTEP

Nizip İlçesinde boşanma aşamasındaki eşinin evine silahlı saldırı düzenleyen damat olayında ölü sayısı 5’e yükseldi. Olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan saldırganın baldızı Adile Oymak kurtarılamadı.

BATMAN

Kozluk İlçesinde, plakası öğrenilemeyen otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan 4 kişi Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

ŞANLIURFA

Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı

Bozova İlçesi Deliler Mahallesi'nde 2 katlı bir evin çökmesi sonucu Fatma Aruk, eşi Serdar Aruk, çocukları Ahmet, Ayça, Açelya, görümcesi Serap Urak ile kız kardeşi Dilber Bozkurt ve çocukları Arda ile Emre Tuna, Cemile Arıkanenkaz altında kaldı.

Cemile Arıkan ve Serap Urak yaşamını yitirdi, 8 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

-Siverek İlçesinde E.İ'nin kullandığı 19 KE 494 plakalı tır, B.T. yönetimindeki 46 DY 033 plakalı tırla çarpıştı. Kazada, yaralanan sürücüler, Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

(HABER MERKEZİ)

Editör: EYYUP KAÇAR