Güneydoğu Haberleri

güneydoğu haberleri ve güncel güneydoğu gelişmeleri, güneydoğu ile ilgili tüm video, güneydoğu fotoğrafları ve güneydoğu haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu raporuyla ilgili paylaşımda, Doğu ve Güneydoğu için toz taşınımı uyarısı yaptı.

Ekonomi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bezelye hasadına başlandı. İlçede bezelye üretimi yapılan alan 3 bin dönümden 10 bin dönüme ulaştı.

Kültür&Sanat

Mardin'deki tarihi ve kültürel mekanlar Ramazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu

Çevre

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin bazı illerinde kuş türlerinde adeta bahar bereketi yaşanıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte, kuşların harketliliği de başladı.

Ekonomi

Güneydoğu'nun 3 aylık hububat, bakliyat, yağlı tohum ihracatı 836,5 milyon dolara ulaştı. Bölgedeki ihracaat yılın ilk üç ayında yüzde 10...

DİYARBAKIR

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne Ramazan Bayramı'nda yerli turist ilgisi. Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin başta olmak üzere bir çok ile yoğun...

DİYARBAKIR

Ramazan Bayramı'nda yerli turistlerin akınına uğrayan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, Diyarbakır'daki tarihi mekanı görmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

GÜNCEL

Diyarbakır, Elazığ, Batman, Bingöl, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta Kadir Gecesi dolayısıyla camilerde Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

DİYARBAKIR

Modern sporların atası, Diyarbakır başta olmak üzere Güneydoğu'daki çocukların en sevdiği oyunlar arasında yer alıyordu.

Ekonomi

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, yılın ilk iki ayında ihracatı yüzde 19,5...

DİYARBAKIR

Meteoroloji sağanak ve kar uyarısının yanı sıra Güneydoğu için de toz aşımının beklendiğini duyurdu.

DİYARBAKIR

Güneydoğu'da meydana gelen olaylarda 4 kişi öldü, 14 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Özel Haber