Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın Diyarbakır ile ilgili sözleri tepki topladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, yapmak istedikleri transferin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından engellendiğini ileri sürdü.

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

''DİYARBAKIR DIŞINDA HER YERE GİDEBİLİR''

Hatayspor'dan transfer etmek istedikleri Koray Yağcı'nın transferinin Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından engellendiğini iddia eden Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Genç yaptığı açıklamada şöyle dedi:

''Kulübümüzün Hatayspor'dan transfer etmek istediği Koray Yağcı'nın transferi Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın akıllara ziyan tutumu nedeniyle gerçekleşmemiştir.

Daha acı ve düşündürücü olan Lütfü Savaş'ın şehrimiz hakkındaki akıl almaz sözleri ve temsil ettiği zihniyetin bir kez daha tezahür etmesidir.

Oyuncu ile her konuda anlaşmaya varmamıza ve oyuncu '"ben Diyarbekirspor'da oynamak istiyorum' demesine rağmen Lüfü Savaş'ın; 'oyuncumuz Diyarbakır dışında her takıma gidebilir. Diyarbakır'a gitmesine izin vermem' diyerek transfere engel olmasının takdirini değerli kamuoyuna ve aziz halkımıza bırakıyoruz.

Oyuncunun menajerine bu talihsiz sözleri sarf eden Lütfü Savaş, bu hasmane tutumunun nedenini kamuoyuyla paylaşmalı ve şehrimizden, bölge halkımızdan özür dilemelidir.''


 

Editör: EYYUP KAÇAR