Diyarbakır'daki ihalelerin incelenmesi kararlaştırıldı Diyarbakır'daki ihalelerin incelenmesi kararlaştırıldı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR ) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç ve Ergani Belediye Başkan adayı Hasan Haksever, seçim çalışmaları kapsamında Ergani’de ziyaretler gerçekleştirdi. 

Whatsapp Image 2024 02 18 At 09.44.42 (1)Ergani ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç ve Ergani İlçe Belediye Başkan adayı Hasan Haksever, partililerle birlikte Ergani ilçesinde halk buluşması gerçekleştirdi. 

Whatsapp Image 2024 02 18 At 09.44.42Önce ilçeye bağlı köylerde seçim ziyaretleri kapsamında seçmenlerle bir araya gelen HÜDA PAR heyeti daha sonra ilçe merkezine geldi. Partinin ilçe başkanlığında halk ile bulaşan HÜDA PAR adayları daha sonra ilçenin merkezlerinden biri olan Dicle caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Whatsapp Image 2024 02 18 At 09.44.43Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen HÜDA PAR büyükşehir belediye başkan adayı Faruk Dinç ve Ergani adayı Hasan Haksever, HÜDA PAR belediyeciliğinde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Editör: Ferit Aslan