Diyarbakırlı fanatik taraftarın evinin fotoğrafı Mauro Icardi'nin  "Minik aslanlar büyüyor" notuyla milyonlara ulaştı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan Galatasaray taraftarı Mehdi Keskinkılınç'ın gönül verdiği takımın renklerine boyadığı, Arjantinli milli sporcu Mauro Icardi'nin ismini yazdırdığı evinin fotoğrafını, dünyada milyonlar gördü.

Selçuk İnan: "Kazanamadık ama kaybetmedik de" Selçuk İnan: "Kazanamadık ama kaybetmedik de"

Kırsal Tokluca Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk babası Keskinkılınç (36), çocukluğundan bu yana taraftarı olduğu Galatasaray'ın renklerini evine yansıtma hayalini gerçekleştirmek istedi.

Icvardi̇ Keski̇nkiliç

Geçen yıl yapımına başladığı evini tamamlayan Keskinkılınç, sarı ve kırmızı renklere boyadığı evinin dış duvarına da Galatasaray'ın golcüsü "M. Icardi"nin ismini yazdırdı.

Fanatik taraftar, hayalini gerçekleştirdiği evinin görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaşınca, Mauro Icardi de evin fotoğrafını 11,8 milyon kişinin takip ettiği sosyal medya hesabından, "Minik aslanlar büyüyor" notu ile hikaye (story) olarak paylaştı.

Mahallede yaşayan komşularının çoğunun Galatasaraylı olduğunu, Galatasaray maçlarını hiç kaçırmadığını anlatan Keskinkılınç, şöyle dedi:

''Küçüklüğümden bu yana Galatasaray sevdası var. Bir hayalim vardı, o da bir gün evim olursa Galatasaray renklerine boyamaktı. Allah'a şükürler olsun ki evim oldu ve ben de Galatasaray renklerine boyadım, Icardi'nin ismini yazdım. Bundan dolayı kendimle ve Galatasaray ile gurur duyuyorum.''

Keskinkılınç, evi tamamladıktan sonra çektiği görüntüleri arkadaşlarına gönderdiğini, sosyal medya hesabından da paylaştığını ifade ederek, Galatasaray'a duyduğu sevginin kelimelerle anlatılmayacak kadar büyük olduğunu söyledi.
KAYNAK: AA

Editör: EYYUP KAÇAR