Ferit Aslan

Antalya’da, ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Amedspor yarın ikinci hazırlık maçına çıkmaya hazırlanırken, Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, bugün bir transfer müjdesi vereceklerini söyledi.

-420TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yolunda ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da gözler transferlere çevrildi. Daha önce 10 numara mevki için taşkın Çalış ile anlaşan Amedspor, Antalya’da ikinci hazırlık maçına yarın çıkıyor.

-421CEGA Medya’ya konuşan teknik direktör Mesut Bakkal, çalışmalarının çok iyi gittiğini ve yeni transferin Taşkın’ın takım ile birlikte 2 gündür çalıştığını söyledi. Bir yanda çalışırken, diğer yandan Başkan ve yönetim ile transfer çalışmalarının hummalı gittiğini söyleyen Mesut hoca, transfer yapmak için transfer yapmayacakların ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. 

Diyarbakır’da 230 kilo toz esrar ele geçirildi Diyarbakır’da 230 kilo toz esrar ele geçirildi

Whatsapp Image 2024 01 08 At 10.46.48 (2)Daha önce Kırklarelispor ile hazırlık maçı yaptıklarını söyleyen teknik patron Mesut Bakkal, yarında Kepez Belediyespor ile ikinci hazırlık maçı yapacaklarını da sözlerine ekledi. 

Amedspor5

Kulüp Başkanı Aziz Elladı ise, CEGA Medyaya yaptığı açıklamada, süper lig ive birinci ligden çok iyi 4-5 futbolcu ile görüşmelerinin sürdüğünü ve bugün netleşmesi halinde bir transfer müjdesi daha vereceklerini söylemekle yetindi. 

Editör: Ferit Aslan