Ebru Şallı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen iş insanı Uğur Akkuş, bu kez hukuk gündemine bomba gibi düştü. Uğur Akkuş’un sahibi olduğu şirket üzerinden kripto para ticareti vaadiyle iki kişiyi 500 bin dolar dolandırdığı iddia edildi.  İş insanı Uğur Akkuş'un da aralarında bulunduğu 4 sanık hakkında, kripto para ticareti vaadiyle iki kişinin 500 bin dolar dolandırıldığı iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4'er yıl 6'şar aydan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

Uğur Akkuş, 1984 yılında doğdu. 39 yaşındaki iş insanı, çeşitli iş yatırımlarıyla tanınıyor. Uğur Akkuş, 2019 yılında Ebru Şallı ile ikinci evliliğini yaptı.

Uğur Akkuş’un bu evlilikten önce Gonca Akkuş ile 10 yıllık bir evliliği ve bu evlilikten 2 çocuğu vardı. Uğur Akkuş, eşine şiddet uyguladığı iddialarıyla da gündeme gelmişti.

Şırnak'ta araziye ot toplamaya çıkan kişi kayboldu Şırnak'ta araziye ot toplamaya çıkan kişi kayboldu

Uğur Akkuş, eğitimine Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olarak başladı.

Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi’ndeki eğitimini yarıda bırakan Uğur Akkuş, ticarete atıldı.

ğur Akkuş, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Kuveyt İş Konseyi Başkan Yardımcılığı, Suudi Arabistan İş Konseyi Başkan Yardımcılığı, Türk Amerikan İş Adamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulundu.

Ayrıca KUVİD Derneği Kurucu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Uğur Akkuş, İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapıyor.

Uğur Akkuş, İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça dillerini iyi derecede biliyor.

Editör: Özgür Ayaydın