Ferit Aslan

Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Amedspor maçında çıkıp en iyi şekilde oynayacaklarını ve yenilmeleri halinde ise Amedspor’u alkışlayarak göndereceklerini söyledi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta, gözler hafta sonu oynanacak olan ve şampiyonluk için önemli bir maç olacak olan Kastamonuspor-Amedspor maçına çevrildi. Her iti takım maç için hazırlıklarını sürdürürken, Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün’den maç öncesi çok önemli açıklamalar geldi.

Takım ile bayramlaşan Başkan Aygün, herkesin Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramın barış getirmesini ve savaşların son bulmasını isteyerek konuşmasına başladı. 

P H O T O 2024 04 11 09 16 46“SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇINA ÇIKACAĞIZ”

Hafta sonu yapılacak olan Amedspor maçına da değinen Aygün, “Malumunuz bu mübarek Ramazan Bayramı ile birlikte hata sonu Ksatamonu’ya bir bayram daha yaşatmak istiyoruz. Amedspor ile sezonun en önemli maçını oynayacağız, çocuklar çalışıyor, hazırlanıyor, her şeyleri ortaya koyup çıkıp oynayacaklar, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, sporun barış, sevgi ve kardeşlik olduğunu, spor’da asla kavga, gürültü olmadığını ve insanları mutlu etmek için futbolun sporun öne önemli alanlarından biri olduğunu söyledi. 

“Rahat uyu kaptanım, Amedspor kupayı getiriyor” “Rahat uyu kaptanım, Amedspor kupayı getiriyor”

Kaktus 4 6 1701337046

“AMEDSPOR’U EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Diyarbakır ve Amedsporlu kardeşlerini en iyi şekilde ağırlayıp maçlarını oynayacaklarını da söyleyen Başkan Aygün, “Şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Oyunu tamamen fair play çerçevesinde oynayarak, ve provakasyonlara izin vermeyerek maçın geçmesini taraftarlarımızdan rica ediyorum” dedi.

“BİZ KİMSEYE DÜŞMAN DEĞİLİZ”

Kastamonuspor Başkanı Aygün, çıkıp futbollarını oynayacaklarını, futbolda her türlü neticenin olduğunu da ifade ederek, “Biz çıkıp futbolumuzu oynayacağız, Ama futbolun içinde her türlü sonuç vardır. Bizler size verdiğimiz sözün arkasındayız. Bu takımı birinci lige, oradan süper lige çıkaracağız. Biz kimseye düşman değiliz, Biz Karedeniz, Amedspor Güneydoğu bölgemizin takımıdır. Biz kardeşiz” dedi. 

Photo 2024 04 11 09 16 46 2“BİZİ YENSELER BİLE ALKIŞLAYIP GÖNDERECEĞİZ”

Başkan Aygün, sezona ilk devresinde Diyarbakır’da oynanan maçı hatırlatarak, “Amedspor, bizi orada sıcak karşıladı ve kazandığımız maçtan sonra bizi alkışlayıp gönderdi. Bizde öyle yapacağız. Yenmek için elimizden gelecek her türlü çabayı ortaya koyacağız. Aksi bir şey olursa onları alkışlayıp göndereceğiz. Provakasyonlara gelmeyeceğiz. Onlar bizim dostumuz ve hemşerimizdir. İnşallah kazanan biz olacağız” diye konuştu.

Editör: Ferit Aslan