Kızılay Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Atik Tartuk, Kızılay Haftası nedeniyle yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Diyarbakır Kızılay İl Başkanı Mesut Işık ve il yöneticisi Levent Açık’ı makamında ziyaret etti. Tartuk, İl Başkanının Kızılay Haftasını kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

Kızılay’ın Diyarbakır da yaptığı hizmetlerin takdirle karşılandığını ifade eden Tartuk, ''Ben ve yönetim kurulu üyelerim başta olmak üzere, tüm üyelerimle her zaman Kızılay’ın yanındayız ve yardıma hazırız'' dedi.

Daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle Kızılay Yenişehir İlçe Şube Başkanlığına geçen Atik Tartuk, burada da Kızılay Şube Başkanı Ramazan Göral ve Şube Sorumlusu Erkan Baran ve M. Şerif Kaçan’nın Kızılay Haftasını kutladı ve başarı dileklerinde bulundu.

Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü

Hafta nedeniyle düzenlenen çeşitli etkinlikler kapsamında Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılıyor.

kızılay1

Editör: EYYUP KAÇAR