Bakkal, bugün deplasmanda karşılaştıkları Etimesgut Belediyespor’u 4-2 yenip, iderliği sürdürdüklerini söyledi.

Mesut Bakkal, geçen haftaki kadroyu değiştirmeyediği, oyunu önde oynamak istedikleri için Yılmaz Ceylan’ı kullanmak istediğini ve Ceylan’ın bugün hem iyi bir oyun hem de güzel bir gol attığını anlattı.

Takımda gollerin sadece forvet değil, stoper, sağol ve sol kanat ve orta saha oyuncuları tarafından atıldığını dile getiren Bakal, ''Amedspor’da herkes gol atmak istiyor. Son haftalarda farklı galibiyet almalarında futbolcularının topu önde oynamayı sevmesine bağlıyorum. Bu hafta Erzincanspor maçının zorlu olacak ancak taraftarımızın desteğiyle ile bu maçı da kazanacağız.'' dedi.

Maçın daha başında beklenmedik bir anda gol yediklerini ancak takımının kısa sürede toparlanıp golü bulduğunu anımsatan Bakkal, futbolcularının iyi oyunu sayesinde 4 gol bulup maçı kazandıklarını vurguladı.

7 MAÇ KALDI

Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı

İyi oyunculara sahip takım olduklarını bunu da sahada ortaya koydukları oyunla gösterdiklerini işaret eden Bakkal, ''Amedspor camiası şampiyon olmak istiyor. Amedspor'un yolu belli, geri dönüş yok. 7 maçımız kaldı, her maça final olarak bakıp buna göre odaklanıyoruz. Bugün iyi oyun sergileyerek maçı kazanan oyuncularımı kutluyorum.'' diye konuştu.

Editör: Özgür Ayaydın