Ferit Aslan

“BU TAKIM NET ŞAMPİYON OLACAKTIR” 

Bozkurt, deplasmanlardaki seyirci yasağını hiç gündeme getirmediklerini, Amedspor’un deplasmana gittiği zaman futbolcuların kendilerini yalnız hissettiğini belirterek, “Şampiyonluğa oynuyorsunuz. Takımın durumunda olağanüstü bir durumu yok. 24-25 hafta sonra film kopacaktır. Bu takım net şampiyon olacaktır” dedi.

WhatsApp Image 2023-11-27 at 14.46.40

“AYAKTA KALAN CAMİALAR ŞAMPİYON ALABİLİYOR”

Teknik direktör Serdar Bozkurt, gerçek anlamda ligi bir, iki maça indirgememek gerektiğini, bu hafta çok kritik bir derbi maçına çıkacaklarını ifade etti. Ayakta kalan camiaların şampiyon olacağını söyleyen Bozkurt, “Amedspor, Diyarbakır ile sınırlı bir camia değil, gittiğinizde her yerde sizi karşılıyorlar. Bu camiada oynamak kolay olmuyor” dedi. 

Yola çıktı, Diyarbakır'da 21 kat artacak Yola çıktı, Diyarbakır'da 21 kat artacak

“KAYGAN ZEMİNDE MÜCADELE EDEN BİR CAMİAYIZ”

Bozkurt, kaygan zeminde mücadele eden bir cama olduklarını, kendileri için kayıp maçın Fethiye maçı olduğunu söyledi.

Ortaya biraz daha karakter koymaları gerektiğini, bu hafta her zamankinden daha fazla taraftara ihtiyaçları olduğunu aktaran Bozkurt, “Bazı maçları şehir kazanır. Taratar maçı gelir ve takımı oynatır ve kazandırır” dedi.  
Tepkilere açık olduklarını zorlarına giden merhum futbolcu Şeyhmus Özer’e küfür edilmesi olduğunu vyrgulayan Bozkurt, “Oyuncularım  ciddi tepki koydu. Kendi adımıza sahanın dışına çıkmak istemiyoruz. Konsantre kaybetmek, istemiyoruz. Oyunculara söyledik Deplasmanlara olağanüstü durum varmış gibi korunuyoruz. Teşekkür ediyoruz ama hep istim üstünde olan bir durum var. Amedspor bu ligi hak etmiyor, Psikolojik olarak etkilenen grup var ama bunu gündeme getirmiyoruz” dedi.

“İNEGÖL’DE TEKNİK EKİP VE FUTBOLCULAR GELİP ÖZÜR DİLEDİ”

Bozkurt, İnegöl maçından yaşananlardan sonra İnegöl’ün, teknik ekip ve futbolcuların gelip kendilerinden özür dilediğini de belirterek, “Biz futbolun dışına çıkmak istemiyoruz. Yarış devam edecek, bu takım geçen yılın takımı değil. Yönetim, teknik heyet ve bütün takım değişmiş. Takımın gösterdiği oyun gösteriyor ki sezon sonuna kadar götürecek bu işi. İkinci yarı daha başka olacaktır” dedi.  

“HÜCUMDA SORUN YAŞIYORUZ''
Bozkurt, hücum anlamında sorun yaşadıklarını, pozisyonlara girdiklerini ancak değerlendirmede sorun yaşadıklarını da kaydederek, “Gol bölgelerinde son hatalarda sıkıntı yaşadığımız bir gerçektir. Son 4 maçtan sonra daha sonra oturup yönetim ile karşılayacağız. Belki 2 tane belki 5 tane oyuncuya ihtiyaç olacaktır” diye konuştu.

Editör: Özgür Ayaydın