Ferit Aslan

Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak’ın elektrik dağıtım işini üstenen DEDAŞ’ın da, Amedspor’a ayrımcılık yaptığı ortaya çıktı. Bölge takımlarından Şanlıurfaspor, Batman Petrolspor ve Cizrespor’a elektrik borçlarına karşılık sponsor olan DEDAŞ’ın Amedspor’un teklifini reddettiği ortaya çıktı. 

CEGA Medyanın ulaştığı kaynaklar, bu yıl TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfspor, 3. Ligde Mücadele eden Batman Petrolspor ve Cizrespor, ödeyemedikleri elektrik borçlarına karşılık DEDAŞ’a başvurarak, sponsorluk teklif ettiler. DEDAŞ, her 3 kulübün de borçlara karşılık forma sponsorlarını olmalarını kabul etti ve onlarla anlaşma imzaladı. 

Amedspor da, son 2 yıldır ödenemeyen yaklaşık 860 bin liralık borcu için DEDAŞ yetkililerine teklif götürüp borca karşılık forma sponsorluğunu almak istedi. Ancak, DEDAŞ yetkililerinin bu teklifi kabul etmeyip, kendilerini başka kanaldan aranıp bu teklifin iletilmesi gerektiğini belirtiler.

Amedspor yetkilileri, konu ile ilgili yorum yapmak istemezken, diyalogtan yana olduklarını ve kurumlarla sorunlarını konuşarak çözmekten yana tavırlı olduğunu belirtiler. 

78eaeadc-40b6-4f74-9d9b-fd766906b0cb

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

Dün basın toplantısı düzenleyen Kulüp başkanı Aziz Elaldı, DİSKİ ile yaşanan su sorununu anlatırken, spor kulübüne yardımın ve desteğin cami ve okula yapılan yardım kadar değerli ve kutsal olduğunu belirterek, her gün alt yapıdaki 600 çocuğa baktıklarını ve bunların susuz ve elektriksiz bırakılmasının kabul edilemeyeceğini belirtmişti.

Editör: Ferit Aslan