Ferit Aslan

Diyarbakır’a 108 yıl sonra atanmıştı, ikinci kez yönetti Diyarbakır’a 108 yıl sonra atanmıştı, ikinci kez yönetti

Türkiye’nin iki güzide kulübü Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali maçının oynanacağı açıklaması Şanlıurfalıların yanı sıra Diyarbakır, Mardin, Adıyaman, Gaziantep ve Batman’daki futbolseverleri de sevindirmişti.

İlk kez bölgede oynanacak Galatasaray ile Fenerbahçe maçında tribünde olma hayalini kuran bölgedeki taraftara kötü haber geldi.

Daha önce 30 Aralık 2023 günü Katar’ın Al-Awwal Park Stadında oynanması planlanan ancak son anda iptal edilen maçıı 20 bin bileti satılmıştı.

KATAR’DA SATILAN 20 BİN BİLET GEÇERLİ

Bu biletlerin 7 Nisan’da oynanacak maçta da geçerli olduğu ortaya çıktı.

Böylece 28 bin kişilik Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nın 8 bin seyirci için bilet satışa sunulacak. Passoligden bilet satışı dolayısıyla Şanlıurfalılar başta olmak üzere böldegedki taraftarların final maçını izleme hayali suya düşmüş oldu.

BİLETLER İPTAL EDİLSİN

Duruma tepki gösteren taraftarlar, ‘’Katar biletleri bu maçta geçerli olmasın. İlk kez bölgede oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı biletleri yöredeki sporseverlere satılsın. Katar'da satılan biletleri İstanbul seyircileri almıştı. Zaten İstanbul seyircisi her hafta maç izleme fırsatı buluyor.'' dedi.

Editör: Ferit Aslan