Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı canlı olarak yayınlanacak. Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak karşılaşmada Hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Sar-lacivertliler , ligdeki güçlü performansını devam ettirmek için rakibi karşısında karşısında önemli bir galibiyet arayacak. Sarı-laciverlilerde Becao'nun henüz sakatlığını atlatabilmiş değil. Sakatlıklarını atlatan Serdar Aziz, Fred ve Djiku henüz form tutamadı. Öte yandan sarı-lacivertlilerde Osayi-Samuel ise sarı kart cezalı. Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı canlı izleme ekran arama motorlarında araştırılıyor. İşte Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçının canlı yayın saati ve kanalı...

FENERBAHÇE FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı bugün saat 19.00'da canlı olarak ekrana gelecek.

FENERBAHÇE FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı Bein Sports'tan canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmada Hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşlerin yardımcılıklarını Mehemt Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olarak açıklandı.

FATİH KARAGÜMRÜK MAÇINDA FRED OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe'de Fatih Karagümrük maçı öncesinde sakatlığı bulunan Becao ile sarı kart cezalısı Osayi-Samuel görev alamayacak. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları sona eren Fred, Djiku ve Serdar Aziz ise teknik heyetin kararına göre kadroda yer alacak.

BECAO HENÜZ SAKATLIĞINI ATLATAMADI!

Fenerbahçe'de Becao'nun sakatlığı sürüyor. Fred, Djiku ve Serdar Aziz ise henüz form tutamadı. Osayi-Samuel ise sarı kart cezalısı.

fenerbahçe

FATİH KARAGÜMRÜK’TE EKSİK YOK!

Karşılaşma öncesinde, Fatih Karagümrük cephesinde herhangi bir eksiklik bulunmuyor. Fakat Fred, Djiku ve Serdar Aziz henüz form tutamadı. Fatih Karagümrük cephesinde Sofiane Feghouli, Ryan Mendes, Otabek Shukurov ve Levent Mercan gibi oyuncular kart sınırında yer alıyor. 

Bu oyuncular maçta sarı kart görmeleri halinde İstanbulspor karşılaşmasında oynayamayacaklar.

FENERBAHÇE FATİH KARAGÜMRÜK MAÇINDA MUHTEMEL

Fenerbahçe muhtemel 11'i: Livakovic, Ferdi, Oosterwolde, Samet, Mert, İsmail, Zajci Szymanski, Tadic, İrfani, Dzeko

VavaCars Fatih Karakümrük muhtemel 11'i: Emre, Levent, Ceccherini, Dresevic, Birasch, Feghouli, Can, Rohden, Eysseric, Nazım, Güven

Trabzonspor karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Adana Demirspor maçında forma giyemeyen İsmail Yüksek ise bu maçta takıma dahil olacak.

Fenerbahçe-1

Fatih Karagümrük'te 4 isim kart sınırında

Süper Lig'in ilk 8 haftasında 6 puan toplayarak beklentilerin altında kalan Fatih Karagümrük, son 4 maçta aldığı sonuçlarla yükselişe geçti. İç sahadaki 2-0'lık Adana Demirspor galibiyetinin ardından evinde Trabzonspor'la golsüz berabere kalan kırmızı-siyahlılar, Konyaspor deplasmanından da 1-1'lik skorla döndü. Fatih Karagümrük, son maçında evinde Sivasspor'u 3-0 mağlup etti.

Son 4 lig maçında 8 puan toplayan Alparslan Erdem'in ekibi, bu maçlarda 6 gol atarken kalesinde yalnızca 1 gol gördü.

Şampiyon Amedspor'un, kupa programı değişti Şampiyon Amedspor'un, kupa programı değişti

Milli maç arasında RAMS Başakşehir'le hazırlık maçında karşılaşan kırmızı-siyahlı ekip, bu müsabakayı da 2-1 kazandı.

Fatih Karagümrük'te Fenerbahçe maçı öncesinde herhangi bir eksik bulunmazken kart sınırında olan 4 oyuncu var. Sofiane Feghouli, Ryan Mendes, Otabek Shukurov ve Levent Mercan, Fenerbahçe karşısında kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek.

Editör: Özgür Ayaydın