Diyarbakır Stadyumunda yarın oynanacak olan Diyarbekirspor-Vanspor maçı için Diyarbakır’a gelen  teknik direktör Ümit Bozkurt ve futbolcular çiçek ile karşılandı. 

Amedspor eski hocası Serdar Bozkurt’un ağabeyi olan ve sezonun ilk devresinde İskenderunspor’un başında iken Diyarbakır’a gelen Ümit Bozkurt, bu kez Vanspor teknik direktörü olarak Diyarbakır’a geldi. Vanspor’un konakladığı otele giden Diyarbekirspor kırmızı Cephe taraftar grubu başkanı Hakan Varanlar ve Amedspor Azadî Taraftar Derneği Başkanı Ramazan Tugay, Bozkurt ve futbolculara çiçek verdi. 

P H O T O 2024 03 05 21 55 09Daha önce süper ligde oynarken Diyarbakırspor’da da futbolcu olarak oynayan Ümit Bozkurt, bu sezonun ilk devresinde İskenderunspor hocası iken Diyarbakır’da kardeşi Serdar Bozkurt’un çalıştırdığı Amedspor ile karşı karşıya gelmişti. Futbol sahalarında ender rastlanan kardeş hocaların maçında, Amedspor, İskenderunspor’u 1-0 yenmişti. 

Vanspor’un başında bulunan ve takımı şampiyonluğa oynayan Ümit Bozkurt, yarın Diyarbakır stadyumuna bir kez daha çıkacak bu kez rakip Diyarbekirspor olacak.

Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz

Editör: Ferit Aslan