Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Temmuz ayında seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Adıyaman'da Siteler Mahallesi'nde kurulan K6 konteyner kentini ziyaret eden ve aralarında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın da bulunduğu heyet, depremzede çocuklarla konteyner kentteki halı sahada maç yaptı.

Yenilenebilir enerji için tırmandılar Yenilenebilir enerji için tırmandılar

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde hasar gören illeri ziyaret ettiklerini belrtti.

Depremlerin ardından TFF olarak "Omuz Omuza Kampanyası"nı başlattıklarını kaydeden Büyükekşi, şöyle dedi:

''Depremden sonra Türk halkı büyük bir kadirşinaslık gösterdi. Aynı kadirşinaslığı da Türk futbol ailesi olarak gösterdik. Biliyorsunuz birçok kulübümüz tırlarla buraya malzemeler gönderdi. Biz de federasyon olarak bütün kulüplerimizi topladık. Omuz Omuza Kampanyası düzenledik. O kampanyada topladığımız paralarla Adıyaman'da, Kahramanmaraş'ta, Nurdağı'nda, İslahiye'de, Hatay'da, Malatya'da güzel konteyner kentler oluşturduk.''

''GENEL KURUL YAPMAYA KARAR VERDİK''

Mehmet Büyükekşi, TFF'nin 18 Temmuz'daki mali genel kurulunu, seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını ifade etti.

''Biliyorsunuz Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız karar ile 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik. 18 Temmuz'da yapacağımız seçimli genel kurulumuz, Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun'' diyen Büyükekşi, EURO 2024'te Milli takımın başarılı olacağına yürekten inandıklarını aydetti.
 

Editör: EYYUP KAÇAR