Ferit Aslan

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, yaptıkları testler ile Amedspor futbolcularının özellikle koşu performansının süper ligin üzerinde olduğunu belirterek, “Yağmur, Kar ve taş yağsa da hedef şampiyonluktur” dedi. 

“SÜPER LİG”DE BU KADAR RAHAT ÇALIŞMADIM”

Antalya kampını sürdüren Amedspor’da teknik direktör Mesut Bakkal, Karkas medyanın programına telefon bağlantısı ile katılan takımın son durumunu anlattı. Bakkal, öncelikle yönetime çok teşekkür ederek, “Süper ligde bu kadar rahat çalışmadım. Ne istediysek yönetim anında yerine getirdi. İyi bir yönetim ile çalışıyorum, rahat bir çalışma ortamı sağladılar” dedi. 

Amedspor Antrenman1“KOŞU PERFORMANSINDA SÜPER LİGİN ÜZERİNDEYİZ”

Teknik Direktör Bakkal, Amedspor’un şampiyonluğa susamış bir camia olduğunu ve bu birlikteliğe katkı sağlamak için bu görevi kabul ettiğini söyledi. Şu anda her şeyin iyi ve yolunda gittiğini söyleyen Bakkal, “2. Gündü test yaptırdık. Süper ligin üzerinde özellikle koşu performansında bir sonuç elde ettik. Böyle bir takıma bir şeyler vermek daha kolaydır. Çok düzgün ve karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu anlamda yönetimi tebrik ediyorum” dedi. 

“DENİZLİ İLE GALİBİYET SERİSİNE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Mesut bakkal, Denizlispor maçı ile galibiyet serisine başlamak istediklerini ifade ederek, “Sakak yok, sakatlanan oyuncu yok. İnançları tam, hedefe kitlenmiş durumdayız. Savunma anlamında sıkıntımız yoktur. Taşkın’da aramıza katıldı” dedi.

Amedspor Teknik Direktörü-1

“EN İYİSİNİ AMED’E GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Kendilerini öne taşıyacak oyunculara talip olduklarını söyleyen Bakkal, “Bir kaç görüntümüz oyuncu vardır. Hata yapmak istemiyoruz. Bizi alıp sırtlayacak ve takımdan daha üstün oyuncu almak istiyoruz. İsim değil, performans almak istiyoruz. Amed dediğimizde bir çok oyuncu rahatlıkla geliriz diyor. En iyisini Amed’e getirmeye çalışıyoruz” DEDİ. 

“BİRLİKTELİĞİ SAĞLARSAK ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ”

Bakkal, coşkulu ve mücadele gücü yüksek oyun oynatmayı sevdiğini de belirterek, “Bunu sağlayacak bir kadromuz vardır. Şampiyonluk mücadelesi veren 4-5 takım için zor bir sürece giriyoruz. Ayakta kalan kazanır. Taraftar, futbolcu ve yönetim birlikteliği sağlanırsa önümüzde kimse duramaz” dedi. 

Amedspor Antrenman“TAŞ YAĞSA DA HEDEF ŞAMPİYONLUKTUR”

Taraftara büyük ihtiyaçları olduğunu da söyleyen Bakkal, “Gerekirse sahaya girip gol atacak kadar büyük destek vermelidir. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Şu an 2 iyi forvetimiz var, öncelikle sağ ve sol kanada oyuncu almak istiyoruz. Yağmur, kar, ve taş yağsa bile Amedspur’un hedefi şampiyonluktur, hepimiz bunun bilincindeyiz” diye konuştu.  

Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi

Editör: Ferit Aslan