Bugün yeni ay gerçekleşiyor. Bu, değişim için tohumlar ekmek ve yeni başlangıçlar yapmak için güçlü bir dönem anlamına geliyor. Yeni ayın etkisiyle burçlar nasıl bir gün geçirecek? İşte 13 Kasım 2023 günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU 

 Özgürlüğünüzü ilan etmek istiyorsunuz. Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, değişim için bir katalizör görevi görüyor. Sadece savaşacağınız konuları dikkatli seçin.

BOĞA BURCU

 Yeni finansal hedefler belirliyorsunuz. Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, başarısız bir stratejiyi terk etmenizi sağlıyor. Büyük kazançlar cesur bir hamle gerektiriyor.

İKİZLER BURCU

 Daha derin bir amaç keşfetmeye çağrılıyorsunuz. Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, size işaretler ve senkroniziteler gösteriyor. İçgüdünüz size hangi eylemi yapmanız gerektiğini söylüyor.

YENGEÇ BURCU

Kendi hikayenizi yazıyorsunuz. Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, başkalarının beklentilerine göre kendinizi tanımlamanıza izin vermiyor. Tutku size amaç veriyor!

ASLAN BURCU

 Geleceğinizi düşünüyorsunuz. Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, hayatınız ve yaşam tarzınız önceliklerinizi değerlendiriyorsunuz. Bir şeyin değişmesi gerekiyor.

BAŞAK BURCU

Sabahları bir kaşık pekmez içince kemikler beton gibi güçleniyor Sabahları bir kaşık pekmez içince kemikler beton gibi güçleniyor

 Gerçekten ne düşündüğünüzü söylüyorsunuz. Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, gerçeğinizi filtresiz bir şekilde dile getiriyorsunuz. Öfkenizi sahiplenmek gerekli.

TERAZİ BURCU

 İş veya sağlıkla ilgili bir sorunla yüzleşmeye hazırsınız. Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, sorunu görmezden gelmenize izin vermiyor.

AKREP BURCU

 Yeni ay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu, size bol fırsatlar sunan kozmosun size ittiği anlamına geliyor. Tam gaz ileri!

YAY BURCU

 Bir ilişki bir değişime ihtiyaç duyuyor. Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, partnerinizin ağırlığını çekip çekmediğini sorgulamanızı sağlıyor.

OĞLAK BURCU

 Arkadaşlar arasında çatışma mı var? Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, sosyal çevrenizdeki yarıklar, yatırım yapmaya değer toplulukları ortaya çıkarıyor.

KOVA BURCU

Başarıya açsınız. Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, zirvedeki birini kızdırmaktan kaçınmanızı istiyor. Saygı, düşman değil istiyorsunuz.

BALIK BURCU

Yeni bir zemin mi kırıyorsunuz? Bugün gerçekleşen Akrep burcundaki yeni ay, deneyim arzunuzu uyandırıyor. Genişlemek, gelişmek ve keşfetmek için niyetler belirleyin.

Editör: Özgür Ayaydın