Ferit Aslan

Şampiyon Amedspor’u TFF Trendyol 1. Liginde yönetmeye talip olan ilk başkan adayı belli oldu. Aziz Elaldı, Amedspor YİK’in kendisini işaret etmesiyle yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Amedspor’un şampiyon olması ile gözler takımı yeni sezonda yönetecek olan başkan ve yönetime çevrilirken, bu konudaki tartışmalara son noktaya Amedspor Yüksek İstişare Kurulu koydu. 

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu, 4 Haziran’da kongreye gidecek olan Amedspor’da şu ana kadar bir başkan adayı olmaması nedeniyle mevcut başkan Aziz Elaldı ile yola devam edilmesi yönünde görüş ortaya koydu. 

Aziz Elaldi Kimdir Kac YasindaCEGA Medyaya konuşan Amedspor Başkanı ve 4 Haziran’daki kongrede yeniden aday olan Aziz Elaldı, Yüksek İstişare Kurulunun mevcut başkan ve yönetimin devam etmesi yönünde görüş birliğine varması ile yeniden aday olacaklarını söyledi. 

Başkan Elaldı, yönetimin değişip değişmeyeceği ile ilgili soru üzerine ise, “Yönetime bazı arkadaşları takviye alacağız. Yer almak istemeyen arkadaşlarımız yerine takviye arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. 

Beşiktaş Stadyumu’nda Diyarbakır  müzikleri yankılandı Beşiktaş Stadyumu’nda Diyarbakır müzikleri yankılandı

Başkan Elaldı, Amedspor'un TFF Trendyol 1. Ligindeki hedefinin ise Süper Lig olduğunu sözlerine ekledi. 

Editör: Ferit Aslan