Ferit Aslan

Şampiyonluk maçına çıkan Amedspor’un tecrübeli hocası Mesut Bakkal’ın eşi ilk kez Diyarbakır’a gelirken, CEGA Medya’ya Amedspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Rüzgar tersine döndü, Diyarbakır’da 5 bin kişi işe alınacak Rüzgar tersine döndü, Diyarbakır’da 5 bin kişi işe alınacak

BAKKAL AİLESİ İLK KEZ DİYARBAKIR’DA

Amedspor’u TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluğa taşıyan tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal’ın eşi, kayın biraderi ve gelinleri ilk kez Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’ın tarihi ve turistik yerlerini gezen Ayla Bakkal, Amedspor tesislerini ziyaret ederek, futbolcular ve kulüp çalışanları ile tanıştı. 

Whatsapp Image 2024 04 20 At 10.40.08“DİYARBAKIR GERÇEKTEN DOĞU’NUN PARİS'İ İMİŞ”

Şehmus Özer Amedspor Tesislerinde CEGA Medya’ya konuşan Ayla Bakkal, Dyarbakır’a ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini söyledi. Diyarbakır’ı beklediğinden çok daha iyi ve güzel gördüğünü söyleyen Ayla Bakkal, “Gerçekten abartmıyorum ben böyle bir doğu şehri ile karşılaşacağımı hiç düşünmüyordum. Duyuyordum, Ankara’da butiğim vardı Diyarbakırlı çok müşterilerim vardı. Söylerlerdi, ‘bizim orası Paris’ diye gerçekmiş, söylenti değilmiş” dedi.

“AMEDSPOR AYRICAKLIKLI BİR YER GELMESİNİ İSTEDİM”

Mesut Bakkal’ın Amedspor’a gelişini de anlatan eşi Ayla Bakkal, “Anlaşmadan önce bana söyledi, düşündü, bende kendi fikrimi söyledim. İyi bir yer olduğunu, Amedspor’un diğer takımlar gibi bir yer olmadığını biliyordum. Ayrıcalıklı bir yer bence git dedim. Onlarda yardımcıları ile konuştular ve kararlarını verdiler. O süreçte yanındaydım” dedi.

Whatsapp Image 2024 04 20 At 10.37.59 (1)“AMEDSPOR VE MESUT HOCA ZOR OLANI BAŞARDI”

Ayla Bakkal, Amedspor’un 11 yıl sonra birinci lige çıkması ve bunun Mesut hocanın da ilk şampiyonluğu olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Birde zor olan bir şeyi başardı, bunun mutluluğu var yani. Mesela yıllardır deplasman yasağı verilen bir kulüp, taraftarları maçlara alınmayan, bunlara rağmen şampiyon olması bizi çok mutlu etti. Bunun başarılması çok fraklı ve çok özel benim için” diye konuştu. 

Whatsapp Image 2024 04 20 At 10.37.55“AMEDSPOR’UN BÜTÜN MAÇLARINI TAKİP EDİYORUM”

Mesut hocanın ailesine haftada bir gün ayırabildiğini ve bunun 40 yıldır böyle olduğunu da söyleyen Ayla Bakkal, “Amedspor’un bütün maçlarını takip ediyorum. Hatta Amedspor ile ilgili bütün yorum ve değerlendirmeleri tek tek takip ediyorum. Hatta ben çok totemciyim, Mesut hoca buraya geldiği andan itibaren evde bir alanımız var, o alanda maçlarını izliyorum ve biz hiç kaybetmedik yani. Bu hafta ilk kez burada canlı izleyeceğim” dedi. 

“MESUT HOCA’NIN AMEDSPOR’DA DEVAM ETMESİNİ İSTERİM”

Ayla Bakkal, Mesut hocanın birinci ligde de Amedspor ile yola devam etmesini çok istediğini ifade ederek, “Anlaşırlarsa kalmasını çok isterim Kendimde daha çok gelirim buraya. Evi getiremem çünkü, Ankara’da torunum ve kızım var. Eğer anlaşıp devam ederse o zaman burada da bir sistem ve düzen kurarız” dedi. 

Whatsapp Image 2024 04 20 At 10.40.08 (1)“MESUT HOCA ÇOK DİSİPLİNLİ, BİRAZ ESNEK OLABİLİR”

Mesut hocanın çok aşırı disiplinli olduğunu, kendisinin buna zaman zaman karşı olduğunu ifade eden Ayla Bakal, “Biraz esnek olmasını istiyorum. Ama bu onun yaşam felsefesi olmuş, iş dedin mi disiplin her şeyin önünde gelir. Disiplinin olmadığı yerde hiç bir düzen olmayacağını düşünüyor. Ama futbol dışındaki hayatında, neşe, sevgi ve hayat dolu bir insandır. Çok merhametlidir”

“AMEDSPOR’UN BAŞARISI TÜRKİYE VE DÜNYAYA ÖRNEK OLSUN”

Mesut Bakkal’ın eşi Ayla Bakkal, Diyarbakır ve Amedspor adına çok çok mutlu olduklarını, Diyarbakır’da Diyarbekirspor’un da olduğunu ancak Amedspor’un kendisi için fraklı olduğunu söyledi. Amedspor’un bu başarısının Türkiye’ye ve dünyaya örnek olması gerektiğini söyleyen Ayla Bakkal, konuşmasını şöyle tamamladı:

Whatsapp Image 2024 04 20 At 10.37.59“AMEDSPOR TARAFTARI GİBİ TARAFTAR GÖRMEDİM”

“Çok büyük bir işi başardılar, bundan dolayı çok mutluyum. Bu tek Mesut’un başarısı değil, özellikle söylüyorum kimse tek başına bir yerde başarılı olamaz. Ekibini de kutluyorum. Başarılı bir ekibi var. Bunun haricinde taraftarı acil kutluyorum, ben böyle bir taraftar görmedim. Kulüpte çalışanlardan çok memnun onları da ben kutluyorum. Bir dediklerini iki etmeyen ve işine de karışmadıkları için yöneticilere ayrıca kutluyorum. Gözüm arkada kalmıyor Mesut hocaya iyi bakıyorlar.”

Editör: Ferit Aslan