Pürüzler giderildi, Amedspor 2 yıldıza imza attırıyor Pürüzler giderildi, Amedspor 2 yıldıza imza attırıyor

Ferit Aslan

Amedspor’un şampiyonluk kupa töreninde futbolcu Oktay Aydın, sahneye çıkmasına izin verilmeyen hemşerisi sanatçı Şiyar Perwari’nin şarkısı ile sahneye çıktı. 

Whatsapp Image 2024 05 13 At 22.51.32Şampiyonluk nedeniyle Diyarbakır Stadyumunda düzenlenen geceye, Vanlı sanatçı Şiyar Perwari’nin de katılacağı duyuruldu. Ancak, daha sonra evraklarının eksikliği gerekçe gösterilerek sahneye çıkmasına izin verilmediği belirtildi. 

Whatsapp Image 2024 05 13 At 22.51.07Amedspor’un şampiyonluk kupa töreninde her futbolcu sevdiği şarkı ile platforma çıkarken, futbolcu Oktay Aydın, eşi ve çocuğu ile sahneye çıkmasına izin verilmeyen hemşerisi sanatçı Şiyar Perwari’nin, “Maşallah” türküsü ile halay çekerek sahneye çıkmıştı. 

Whatsapp Image 2024 05 13 At 22.53.44Şiyar Berwari, Oktay Aydın’ın bu hareketi üzerine sosyal meda hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili Oktay ‘hezar car Maşallah’ Maalesef  davetli olduğumuz ve hiçbir ücret almadan katılacağımızı belirttiğimiz şampiyonluk kutlamasına katılmamıza engel olanlar meydanlarda sesimize, müziğimize engel olamazlar. Birlikte nice kutlamalara, Şampiyon AMEDSPOR” dedi.

Editör: Ferit Aslan