Romantik video gel de geliyor Romantik video gel de geliyor

Buse Terim eşi Volkan Bahçekapılı ile boşanma haberlerini duyurmasının ardından arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki, Buse Terim kimdir,  kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

BUSE TERİM KİMDİR?

Ünlü modacı Buse Terim 1990 yılının Ağustos ayında İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü teknik direktör Fatih Terim’in kızı olan Buse Terim Yüzyıl Işıl Lisesi’nden mezun olduktan sonra New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği okudu. Stajını ünlü markalarda yaptı. Mezun olduktan sonra New York’tan İstanbul’a dönen Terim’in İstanbul'da ki ilk işi üniversite yıllarında başladığı moda bloggerlığını üst seviyeye taşıma yönünde oldu.

Uluslararası moda sektörünün önemli moda haftalarına katıldı, ünlülerin stillerini inceledi ve bu alanda iyi olmak için büyük çaba gösterdi. Buse Terim kendisine ait www.buseterim.com.tr sitesi ile moda sektöründeki yerini korumaya moda severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Instagram’da 1 milyon kişi tarafından takip edilen Terim, Youtube için kendi TV şovunu çekiyor.

Buse Terim, 16 Mayıs 2014 tarihinde Volkan Bahçekapılı ile evlendi. Soma faciasıyla ertelenen düğün 6 Haziran 2014 tarihinde yapıldı. Yapılan düğün Buse Terim’in takipçileri arasında dilden dile dolaşan masalsı türden bir düğündü. Çift 2 yıllık evliliklerinden bekledikleri bebek haberini sosyal medyada duyurdu.

Editör: Ayşegül Yaşar