Diyarbakır’da, AK Partinin Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, AK Partili Bağlar Belediyesi konusunda vatandaşları uyararak, son aylarda para karşılığı işe alınanların işten çıkarılacağını söyledi. 

Rüşvet ve yolsuzluk olayları ile sürekli gündeme gelen AK Partili Bağlar Belediyesi ile ilgili iddialar, AK Partinin Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol’un da gündeminde yer aldı. 

Ak Parti Baglar Belediye Baskan Adayi Bedirhan Akyol Un Secim Buro Acilisi Gorkemli Bir Sekilde GerceklestirildiAK Partili aday Akyol, seçimlere kısa bir süre kala Bağlar Belediyesine para ve başka bir menfaat karşılığı insanların işe alındığına dair duyumlar aldıklarını belirterek, “Belediye başkanlığını kazanmamız halinde son 6 ay içinde bu şekilde işe alınanlar işten çıkarılacaktır. Yerlerine daha mağdur ve hak edenler işe alınacaktır” dedi. 

Görüntülerle 50 yıl önceki Diyarbakır Görüntülerle 50 yıl önceki Diyarbakır

Ak Parti Diyarbakir Baglar Belediyesi Baskan Adayi Bedirhan Akyol Un Secim Burosu Acilisi Adeta Miting Havasinda GerceklestirildiAkyol, aldıkları duyumların doğru olması halinde yapılan işlemin yasal olmadığını da ifade ederek, vatandaşları bu konuda uyardı. Bedirhan Akyol, “Sakın bu tür yollara başvurmasınlar. Bu yola başvuranları tespit edip işten çıkaracağız. İşe gerçek anlamda ihtiyaç duyanları alacağız” dedi. 

Editör: Ferit Aslan