Diyarbakır’da, Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain’in verdiği konserde yaşanan aksaklıklar nedeniyle izdiham yaşandı. 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği ‘2024 Ali Emiri Kültür-Sanat Sezonu’ Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain, bu akşam Sezai Karakoç Kongre ve Kültür Merkezinde konser verdi. 

Photo 2024 03 23 22 29 29 2Yüzlerce kişi konseri izlemek için salona geçtiği sırada yoğunluktan ve aksaklıklardan dolayı izdiham yaşandı. Dinleyiciler oturacak yer bulamazken, çok sayıda koltuğun özel misafirlere ayrıldığı gerekçesiyle dinleyicilere tahsis edilmemesi tepkilere yol açtı. 

Amedspor, ''şampiyonluk'' parolasıyla İzmir'e uçtu Amedspor, ''şampiyonluk'' parolasıyla İzmir'e uçtu

P H O T O 2024 03 23 22 29 29MAHER ZAİN KİMDİR?

Lübnan doğumlu İsveçli Müslüman bir R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır. İlk albümü olan Thank You Allah (Teşekkür Ederim Allah) 2009 yılında piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmiştir. İkinci albümü Forgive Me (Beni Bağışla) 2 Nisan 2012 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Dünya çapında daha çok İslamî tarzda yapmış olduğu eserleriyle tanınan sanatçı, Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir.

Dünyaca ünlü şarkıcı Maher Zain, ilk Kürtçe klibini Diyarbakır'da çekti. Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan klip, hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Editör: Ferit Aslan