MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında hakem Umut Meler'e yapılan saldırının yankıları sürerken, bugün hakeme saldırı haberi de Şırnak'tan geldi.

Kumçatı beldesinde Kumçatı Spor ile Cizre Dicle Spor futbol takımları arasında dostluk içinde başlayan maç, kavga ile sona erdi.

Konuk takım Cizre Dicle Spor’un 2-1 galip olduğu maçın 90. dakikasında Kumçatı Sporlu futbolcular, maçı yöneten hakemlerle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine futbolcular, hakeme saldırınca saha adeta savaş alanına döndü.

Kumçatı Sporlu futbolcular daha sonra da rakip Cizre Sporlu futbolculara saldırdı. Saha içinde yaşanan kavgaya zandarma müdahale ederken, saldırıda burnu hakemin burnu kırılan hakem ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İstanbul’da 1 Mayıs ablukası: Yasaklanan Taksim Meydanında kuş uçmuyor İstanbul’da 1 Mayıs ablukası: Yasaklanan Taksim Meydanında kuş uçmuyor

Yarıda kalan maçının sonunda konuk takım otobüsü de saldırıya uğradı. Camları kırılan otobüste yaralanan olmazken, Cizre Dicle Spor takımı jandarma ekipleri eşliğinde beldeden ayrıldı.

Editör: Özgür Ayaydın