Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantep FK ile Kayserispor yarın saat 19.00'da Kalyon Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Murat Erdoğan yönetecek. Ligdeki son maçında Galatasaray’a deplasmanda 2-1 kaybeden Gaziantep FK, sahasındaki son 2 lig mücadelesinde ise 1 mağlubiyet, 1 beraberlik elde etti.

Haftaya 23 puanla 17. sırada giren Teknik Direktör Marius Sumudica'nın öğrencileri, üst sıralara yükselmek için galibiyet arayışında olacak. Gaziantep FK’nın 3 puan alması durumunda Fatih Karagümrük ve Hatayspor’un sıralamada önüne geçecek.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Cimbom'un ilk 11'i belli oldu Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Cimbom'un ilk 11'i belli oldu

Süper Lig'de 23 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşayan Gaziantep FK, bu karşılaşmalarda 26 gol attı, kalesinde ise 35 gole engel olamadı. Topladığı 23 puanla küme düşme hattında bulunan kırmızı-siyahlılar, Kayserispor maçında üstünlük elde edip üst sıralara yükselmenin planlarını yapıyor.

4 futbolcu yok

Afrika Uluslar Kupası'nda olan Gradel ve sarı kart cezalısı Jevtovic, Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları nedeniyle Acosta ve Ömürcan Artan'ın da tedavileri devam ettiğinden dolayı oynaması beklenmiyor.

Editör: Nazmi Kahraman