Çiftçi Haberleri

çiftçi haberleri ve güncel çiftçi gelişmeleri, çiftçi ile ilgili tüm video, çiftçi fotoğrafları ve çiftçi haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


CEGA ÖZEL

Diyarbakır’daki Tarım ve Hayvancılık Fuarı çiftçiye bildirilmedi, Fuara Erbil Valisi katılırken, destek veren Diyarbakır Valisinin katılmadığı görüldü.

Ekonomi

Elazığ'da kışın istenilen düzeyde kar yağışının alınmaması sonucu tedirgin olan çiftçilerin yüzünü bahar yağmurları güldürdü.

GÜNDEM

Siirt ve çevresinde tarım sektörü için hayati öneme sahip olan yağışlar, çiftçilerin yüzünü güldürdü.

YEREL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Mera Islahı Projesi kapsamında yem bitkiler tohumu ve sıvat dağıtım törenine katıldı.

DÜNYA

Hindistan’da polis, hükümetle fiyat konusunda anlaşmaya varılamamasının ardından Yeni Delhi’ye yürümek isteyen çiftçilere biber gazı ile müdahale etti.

Çevre

Yapılan araştırmaya göre, yer altından çekilen 2 trilyon ton suyun yerkürenin dönüş ekseninde kaymalara neden olduğu belirlendi.

YEREL

Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiftçileri tarla farelerine karşı uyardı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, devletin çiftçiye verdiği yüzde 35 enerji desteği kesilirken, DEDAŞ, borçlarını ödeyemeyen çiftçilerin enerjisini kesme kararı aldı.

CEGA ÖZEL

Emeklilere ödenecek olan 5 bin liralık ikramiyeden yoksun kalacak Diyarbakır’daki yaklaşık 20 bin çiftçi, adil olmayan bu uygulamanın düzeltilmesini istedi. 

ASAYİŞ

Siirt’te tarım aracına kolunu kaptıran çiftçi hastanede tedavi altına alındı.

Diyarbakır Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, girdi maliyetlerine yüzde 100 yapılırken, mısır için yüzde 5 zam yapıldığını belirterek, “...

Özel Haber