Müdür Haberleri

müdür haberleri ve güncel müdür gelişmeleri, müdür ile ilgili tüm video, müdür fotoğrafları ve müdür haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) müdürü olarak 6 hükümet ve 4 Cumhurbaşkanı ile çalışan Mustafa Durak emekliye ayrıldı.

DİYARBAKIR

Türkiye’nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir’de, SGK il müdürlüğüne Diyarbakırlı müdür vekili Hidayet Baydilli atandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesinde bir lise müdürü, okuldan atılan bir çocuk ve arkadaşlarının saldırısına uğrayarak 3 yerinden bıçaklandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Merkez kayapınar ilçesinde bir lise müdürü okuldan atılan bir çocuk ve arkadaşlarının saldırısına uğrayarak 3 yerinden bıçaklandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, yolsuzluk ve rüşvet ile sık sık gündeme gelen Bağlar Belediyesinde başkan yardımcılıklarına bağlı bütün müdürlükler yardımcılardan alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, istifa ederek AK Partiden aday adayı olan ilçe milli eğitim müdürü aday olmayınca görevine dönerken, bu kez istifa ettirildiği...

CEGA ÖZEL

Diyarbakır’da, yüzlerce öğrencisi sınavlarda derece yapan ve burs kazanan Ortaokulun müdürü, takipsizlik ve müfettiş şerhine rağmen görevden alındı.

Özel Haber