Rakip Haberleri

rakip haberleri ve güncel rakip gelişmeleri, rakip ile ilgili tüm video, rakip fotoğrafları ve rakip haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Amedspor

Amedspor’un rakibi Somaspor yönetimi, maç biletlerinin fiyatlarını açıklarken, taraftarlarına da maça bir saat kala stadyumda olmaları çağrısı yaptı.

Amedspor

Amedspor'ın bu hafta karşılaşacağı rakibi Kastamonuspor son 4 maça girilirken, sosyal medya hesaplarında dikkat çekici bir slogan kallandığı görüldü.

CEGA ÖZEL

Amedspor’un, rakibi Kastamonuspor’a bugün Derincespor deplasmanında, “Kastamonu şike yapsana” tezahüratları ile karşılaştı.

Amedspor

Türkiye U-19 Gelişim Liginde şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Amedspor, son haftada da rakibini affetmedi ve maçından 3 puan ile...

Amedspor

Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, rakibi Kastamonuspor'un son haftalardaki tartışmalı galibiyet ve gollerini konuşuyor.

Amedspor

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, öncelikle Amedspor’un kalan maçlarını kazanması, sonra rakiplerin durumuna bakmaları gerektiğini söyledi.

Amedspor

Amedspor'ın yarın karşılaşacağı İskenderunspor, süper lig dahil bir çok kulüpte oynayan 37 yaşındaki bir golcüyü kadrosuna dahil etti.

YEREL

Yerel seçimlerde adaylarını ön seçim ile belirlemek için sandıklar kuran DEM Parti'de, Ahmet Türk, rakibine fark atması rağmen birinci turda...

Özel Haber