Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Genel

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, bir düğünde havaya tabancayla ateş açılması sırasında vurulan hamile kadın bebeğini kaybetti.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’da PKK propagandası yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'da "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcıları ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 53 şüpheli gözaltına alındı.

Genel

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde elektriğin olmadığı, suyun ise taşımalı olarak götürüldüğü bölgeye giden gönüllüler, göçer çocuklara oyuncak sürprizi yaptı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa merkezli 7 ilde düzenlenen telefon dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 22 şüpheliden 18'i tutuklandı.

Ekonomi

Tarım kenti Şanlıurfa'da soğan hasadı başladı. Tarlada birinci ürün olarak ekilen soğanda yüksek verim üreticisinin yüzünü güldürdü.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'da yapılan denetimlerde aranan 13 şüpheli yakalandı.

YEREL

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde etkili olan yağmur sonrası evlerinin çatısında mahsur kalan yaşlı çift, kurtarıldı.

YEREL

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, yalnız yaşayan yaşlı kadının evinden 3 kamyon çöp çıkarıldı.

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde evlerinde oturan vatandaşlar, yağışsız bir havada gelen sel sularıyla büyük bir şok ve panik yaşadı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa merkezli 5 ilde düzenlenen PKKK/KCK operasyonunda, 13 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda uzun namlulu silah ele geçirildi.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde silah kaçakçılığının önlenmesine yönelik operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı

Özel Haber