Survivor All Star 2024, TV8 ekranlarında başladı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu yarışmada, kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan yarışmacılar, ada hayatında mücadele ediyor. Yarışmacılardan biri de Hilmicem İntepe. Peki, Hilmicem İntepe kimdir? Nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte Survivor Hilmicem İntepe hakkında bilmeniz gerekenler…

Survivor All Star 2024, TV8 ekranlarında başladı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu yarışmada, kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan yarışmacılar, ada hayatında mücadele ediyor. Yarışmacılardan biri de Hilmicem İntepe. Hilmicem İntepe, Survivor tarihinde birincilik elde eden nadir isimlerden biri. Aynı zamanda dansçı ve oyuncu olan Hilmicem İntepe, Survivor All Star 2024’te de iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

HİLMİCEM İNTEPE KİMDİR?

Hilmicem İntepe, 1992 yılında Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde dünyaya geldi. 18 yaşına kadar Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi’nde yaşadı. 17 yaşında Latin danslarına başladı ve birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Dans yeteneğiyle dikkat çeken Hilmicem İntepe, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında da sahne aldı.

Hilmicem İntepe, 2013 yılında Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmayı birinci olarak tamamladı. Hilmicem İntepe, Survivor’da gösterdiği başarıyla büyük beğeni topladı.

Romantik video gel de geliyor Romantik video gel de geliyor

Hilmicem İntepe, Survivor’dan sonra oyunculuk kariyerine de adım attı. İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteriyle yaşadı. Daha sonra Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 2016-2017 yılları arasında yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde Kelebek karakterini canlandırdı.

Editör: Ayşegül Yaşar